Training Volwassenen

Elk seizoen kan je op Irene Beach trainingen volgen. Ook dit jaar hebben we weer zeer bekwame trainers gevonden om de trainingen op Irene Beach te geven. Lees hieronder meer informatie over de trainingen en zie het aanmeldformulier om je in te schrijven voor blok 2 van de trainingen van seizoen 2022.

Elke training bestaat uit een uur onder leiding van een trainer. We streven ernaar om daarna ook een half uur een veld beschikbaar te hebben op vrij op te kunnen spelen.

Let op! Om trainingen te volgen is het een vereiste om lid van Irene Beach te zijn, dit gaat automatisch wanneer je je inschrijft via het onderstaande inschrijfformulier van de trainingen. Voor de kosten voor het lidmaatschap zie: Lid worden

Tarief trainingen:

Trainingen per week (6 weken)1 keer (6 trainingen)2 keer (12 trainingen)3 keer (18 trainingen)
Training volwassenen€40€65€80

Wanneer je vooraf bij je inschrijving aangeeft hoeveel trainingen je mist, dan krijg je per gemiste training korting op het totaalbedrag.

Losse training
Training volwassenen€10

Zelf een groepje maken?

Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, hier moeten dan minimaal 8 spelers in zitten. Dit betekent dat de 8 (of meer) mensen met wie je komt sowieso in je groep zitten, maar aan de hand van de inschrijvingen kan het wel zo zijn dat er nog enkele spelers bijkomen. Hierbij zorgen we natuurlijk dat er alleen mensen bij komen die qua niveau aansluiten en dat de groepen nooit te groot worden! Mail dan voor overleg naar: beachteamirene@gmail.com, het is nog wel van belang dat iedereen van je groep zich inschrijft voor de trainingen, geef dan onderaan het inschrijfformulier aan dat je een eigen groepje hebt.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de trainingen van blok 2, van 18 juli tot en met 25 augustus:

Let op, de groepsindeling is ondertussen gemaakt, maar er is nog plek in de groepen! Sommige tijden zijn gewijzigd ten opzichte van het conceptprogramma. Schrijf je daarom in, dan nemen we contact op over wat precies de tijden zijn geworden. Je kan ook even voor overleg mailen naar beachteamirene@gmail.com