Training Volwassenen

Elk seizoen kan je op Irene Beach trainingen volgen. Ook dit jaar hebben we weer zeer bekwame trainers gevonden om de trainingen op Irene Beach te geven. Lees hieronder meer informatie over de trainingen en zie het aanmeldformulier om je in te schrijven voor de trainingen. Er worden 16 weken trainingen aangeboden, van 13 mei tot en met 29 augustus.

Elke training bestaat uit een uur onder leiding van een trainer. We streven ernaar om daarna ook een half uur een veld beschikbaar te hebben op vrij op te kunnen spelen.

Let op! Om trainingen te volgen is het een vereiste om lid van Irene Beach te zijn, dit gaat automatisch wanneer je je inschrijft via het onderstaande inschrijfformulier van de trainingen. Voor de kosten voor het lidmaatschap zie: Lid worden. De hieronder genoemde prijzen voor de trainingen zijn exclusief lidmaatschapskosten!
Let op! De tijden van het definitieve programma kunnen afwijken van het conceptprogramma. In de week voordat de trainingen beginnen krijg je bericht over de precieze tijden en meer informatie.

Tarief trainingen:

Trainingen per week (16 weken)1 keer (16 trainingen)2 keer (32 trainingen)
Training volwassenen€120€190

Ook kan je er voor kiezen om losse trainingen te volgen. Schrijf je dan wel even in via het onderstaande formulier en geef bij ‘opmerkingen’ aan dat je losse trainingen volgt, je zal dan na het seizoen een betaalverzoek ontvangen.

Losse training
Training volwassenen€10

Zelf een groepje maken?

Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, hier moeten dan minimaal 8 spelers in zitten. Dit betekent dat de 8 (of meer) mensen met wie je komt sowieso in je groep zitten, maar aan de hand van de inschrijvingen kan het wel zo zijn dat er nog enkele spelers bijkomen. Hierbij zorgen we natuurlijk dat er alleen mensen bij komen die qua niveau aansluiten en dat de groepen nooit te groot worden! Mail dan voor overleg naar: beachteamirene@gmail.com, het is nog wel van belang dat iedereen van je groep zich inschrijft voor de trainingen, geef dan onderaan het inschrijfformulier aan dat je een eigen groepje hebt.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de trainingen van 2024, van 13 mei tot en met 29 augustus:

Dit is een whatsappgroep met Irene Beach leden zodat je altijd op zoek kan naar mensen die vrij willen spelen!